SEGRE

ADMINISTRACIÓ GENERALITAT

Càrrecs al Govern per als alcaldes de Solsona i Vilanova de l'Aguda

David Rodríguez.

David Rodríguez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Consell Executiu va nomenar ahir el nou secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb Aran i a la directora general d’Administració Local. Aquests càrrecs els ocuparan, respectivament, l’alcalde de Solsona, David Rodríguez; i l’alcaldessa de Vilanova de l’Aguda, Monterrat Fornells, ambdós d’ERC.

Rodríguez va assegurar que assumeix les seues noves responsabilitats amb il·lusió i va anunciar que preveu compaginar-les amb l’alcaldia durant un temps, per facilitar el traspàs amb la persona que el substituirà al capdavant del consistori, i que es donarà a conèixer la setmana que ve. Rodríguez és a l’ajuntament de Solsona des del 2007 i és alcalde des del 2010.

Per la seua part, Fornells va assegurar que el nou càrrec és “un repte immens” que assumeix amb “molt de respecte i il·lusió”. Fornells es va convertir el 2007, quan tenia 23 anys, en l’alcaldessa més jove de Catalunya. Cal recordar que Ricard Pérez (JxCat) serà el delegat del Govern al Pirineu i Bernat Solé (ERC) dirigirà la delegació de Lleida (vegeu SEGRE d’ahir).

David Rodríguez.

David Rodríguez.SEGRE

tracking