SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Caos a l'A-2 per un camió d'aus

El vehicle va bolcar a les 4.40 h a l'altura de Fondarella || El sinistre va tallar tres hores la via, es va donar pas alternatiu cinc hores més i es van superar els 3 km de cues

Els treballs per a la retirada del camió sinistrat es van allargar fins al migdia.

Els treballs per a la retirada del camió sinistrat es van allargar fins al migdia.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nou matí caòtic a l’autovia A-2 al seu pas per les comarques de Lleida. Un camió carregat amb gallines va bolcar a les 4.40 hores a l’altura de Fondarella i va obligar a tallar la via en direcció a Barcelona i a desviar el trànsit per l’N-II per Sidamon, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

Malgrat l’aparatositat de l’accident, el conductor del camió va resultar ferit de caràcter lleu i va ser evacuat al CAP de Mollerussa. Al lloc dels fets van acudir patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers i una ambulància.

La via va estar tallada tres hores, fins a les 7.34 hores, quan es va reobrir un carril, la qual cosa va provocar retencions de més de tres quilòmetres. Durant tot el matí es va treballar en la retirada del camió i dels animals, molts dels quals van morir.

La via es va reobrir completament al trànsit cap a les 12.30 hores, vuit hores després del sinistre.

En els dos últims mesos, l’autovia A-2 ha registrat almenys quatre aparatosos accidents amb camions implicats. S’han produït a Cervera, Bell-lloc, els Alamús i Lleida i van provocar cues quilomètriques. A més, coincideixen amb les obres de millora del ferm al seu pas pel Segrià, que provoquen retencions diàriament. A les cues també s’han produït diversos accidents. Tanmateix, no hi ha hagut cap mort.

tracking