SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Incendis de vegetació a la Noguera i l'Urgell

A Artesa de Segre es van cremar 2 hectàrees

Imatge del foc d’ahir a Artesa de Segre, en el qual van treballar una desena de mitjans.

Imatge del foc d’ahir a Artesa de Segre, en el qual van treballar una desena de mitjans.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir en diversos incendis de vegetació agrícola a la Noguera i l’Urgell. El de més envergadura va ser el que es va declarar a les 13.16 hores a Artesa de Segre al costat de la carretera C-14. Hi van acudir nou dotacions terrestres, un helicòpter i un avió de vigilància i atac. El foc va ser donat per estabilitzat a les 14.05 hores, quan es van retirar els dos mitjans aeris.

Els equips van continuar treballant fins passades les 19.00 hores per poder donar-lo per extingit. Les flames van arrasar 2,23 hectàrees i van afectar principalment una zona de camps sembrats.

A la Noguera també es va registrar un incendi a Bellcaire d’Urgell. Es va originar en una segadora a les 15.25 hores, segons van informar els Bombers, que van desplaçar-hi quatre dotacions.

A més del vehicle agrícola, van resultar calcinats uns 500 metres quadrats. Finalment, hi va haver un foc en uns camps de Vilanova de Bellpuig situats al costat de la carretera C-233.

L’incendi es va declarar a les 18.13 hores i hi van acudir tres dotacions que, cap a les 19.30 hores, van donar el foc per extingit.

tracking