SEGRE

Denunciats penalment dos motoristes per excés de velocitat a la Segarra i el Segrià

Circulaven a 185 km/h i 195 km/h, respectivament, en trams limitats a 90

El conductor enxampat a 198 km/h a l'L-800 a Alcarràs.

Denunciats penalment dos motoristes per excés de velocitat a la Segarra i el SegriàMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment aquest cap de setmana dos motoristes per un delicte contra la seguretat viària al circular a una velocitat penalment punible a la Segarra i al Segrià. Segons ha explicat la policia, dissabte al matí els mossos de trànsit van muntar un control de velocitat a la carretera C-1412a, al terme municipal de Sanaüja (Segarra). En aquest control van detectar una motocicleta que circulava a 185 km/h, en un tram on la velocitat genèrica de la via és de 90 km/h.

Un cop aturat, els agents de trànsit van identificar el conductor, un veí de Mediona (Alt Penedès) de 35 anys, i el van denunciar penalment.

D'altra banda, diumenge al matí els agents de trànsit van establir un control de velocitat a la carretera L-800, al terme municipal d'Alcarràs (Segrià). En el decurs d'aquest control van detectar una motocicleta que sobrepassava també els límits de la denúncia administrativa al circular a 198 km/h on el màxim permès és de 90 km/h.

Els agents van aturar i van denunciar penalment al conductor, un ciutadà andorrà de 25 anys. A més, en tractar-se d'un ciutadà sense residència estatal, van immobilitzar la motocicleta a la comissaria de Lleida.

Ambdós conductors van ser citats per comparèixer davant l'autoritat judicial, el primer al jutjat de Solsona i el segon al jutjat de Lleida.

El motorista 'caçat a Sanaüja.

Denunciats penalment dos motoristes per excés de velocitat a la Segarra i el SegriàMossos d'Esquadra

tracking