SEGRE

El nen que va caure al Segarra-Garrigues a Tàrrega evoluciona favorablement

Es troba en estat 'menys greu', segons la categorització de Salut

El tram del canal en què va tenir lloc el succés, als afores de la capital de l’Urgell.

El tram del canal en què va tenir lloc el succés, als afores de la capital de l’Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nen de 9 anys que diumenge passat es va ofegar al canal Segarra-Garrigues de Tàrrega es troba menys greu i evoluciona favorablement segons van confirmar aquest dimarts des de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, on continua ingressat, a SEGRE.

Pel que sembla, el petit estava jugant a última hora de la tarda amb altres nens a la vora del canal o bé banyant-se, al tram que discorre pels afores de la capital de l’Urgell i que és al costat de la urbanització. El germà de la víctima, de tan sols deu anys, es va tirar a l’aigua ràpidament per rescatar-lo, tot i que sense èxit.

Van ser dos persones adultes que en aquell moment passaven pel lloc les que van sentir els crits d’auxili de la resta de nens i, a l’adonar-se de la gravetat de la situació, també es van tirar a l’aigua i finalment van aconseguir treure el petit. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) traslladats al lloc van aconseguir reanimar el petit al lloc dels fets i finalment van poder estabilitzar-lo.

Segons van informar a aquest diari fonts del SEM, tenint en compte la gravetat del seu estat, el nen de nou anys va ser traslladat en ambulància a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona en coma induït. Fins al lloc van acudir també efectius dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Tàrrega i diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat.

tracking