SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Espectacular incendi d'una nau entre Lleida i Alcarràs a l'N-II

Un foc de vegetació es va propagar a les instal·lacions d'una empresa de caravanes || Es va declarar a les 17.23 hores i hi van treballar onze dotacions de Bombers

En el dispositiu van participar Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i SEM.

En el dispositiu van participar Bombers, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i SEM.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir durant tota la tarda en un espectacular incendi de vegetació entre Lleida i Alcarràs que es va propagar a les instal·lacions d’una empresa de caravanes i que va afectar principalment una nau amb trasters a l’interior.

El foc es va declarar, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 17.23 hores a l’altura del quilòmetre 458 de la carretera N-II, a la Caparrella. El foc, a causa de les elevades temperatures, es va desenvolupar ràpidament, i va provocar una densa columna de fum que es podia veure a diversos quilòmetres de distància. Els Bombers de la Generalitat van activar onze dotacions i fins i tot un mitjà aeri va fer diverses descàrregues. Al lloc també van acudir patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

La coberta del magatzem va col·lapsar i el dispositiu per a l’extinció es va allargar durant hores

Les flames van calcinar vegetació i es van propagar a l’interior d’una empresa de caravanes i autocaravanes, que també té el servei de pàrquing d’aquest tipus de vehicles i de lloguer de trasters. El foc va danyar una autocaravana i la part d’una nau industrial, en la qual hi ha trasters.

Cap a les 19.00 hores l’incendi de vegetació es va poder donar per extingit i els treballs es van centrar en la nau, la coberta de la qual va col·lapsar. L’extinció es va allargar fins a la nit. A les 22.00 hores quedaven encara sis dotacions que estaven remullant el magatzem afectat. Cap persona no va resultar ferida.

D’altra banda, els Bombers també van sufocar ahir al matí un foc als voltants de Verdú. A la tarda, hi va haver un incendi de matolls a l’avinguda Pinyana de Lleida i un altre de vegetació agrícola a Vilanova de la Barca. Tots dos es van declarar cap a les 16.00 hores.

tracking