SEGRE

TERRITORI TECNOLOGIES

La Seu ofereix 565 places per participar en la Mobile Week

Disset activitats gratuïtes sobre digitalització i robòtica

L’ajuntament va presentar ahir el programa d’activitats.

L’ajuntament va presentar ahir el programa d’activitats.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consistori de la Seu obre aquesta setmana les inscripcions per participar en la Mobile Week Catalunya del 9 a l’11 de juliol. Ofereix més de 565 places en un programa de disset activitats gratuïtes sobre digitalització i robòtica.

L’alcalde, Jordi Fàbrega, va mostrar suport “a totes les iniciatives de la ciutat que han apostat per les noves tecnologies”. Va destacar projectes de robòtica com el de les escoles Mossèn Albert Vives, La Salle i l’Institut La Valira, o iniciatives com les del Punt Òmnia per fer arribar les noves tecnologies “a tots els col·lectius” o l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell.

La conferència inaugural anirà a càrrec de David Aguilar, jove andorrà conegut com a Hand Solo després de construir-se una pròtesi de braç amb peces de Lego. El programa estarà obert a tots els públics i inclourà tallers dirigits a col·lectius vulnerables.

Carlos Grau, del CEO Mobile World Capital Barcelona, va destacar que atansar la Mobile Week al territori “és lluitar contra la fractura digital”. A més de la Seu, que hi participa per primera vegada, repeteixen Lleida i Mollerussa.

tracking