SEGRE

POLÍTICA ADMINISTRACIÓ LOCAL

Una dona assumirà per primera vegada l'alcaldia de Solsona al setembre

David Rodríguez i Judit Gisbert, que el substituirà.

David Rodríguez i Judit Gisbert, que el substituirà.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Judit Gisbert, tercera tinenta d’alcalde de Solsona, es convertirà en la primera alcaldessa de la ciutat després de rellevar en el càrrec David Rodríguez. Així ho van anunciar ahir els dos, una setmana després del nomenament de Rodríguez com a secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb Aran del Govern.

El traspàs no serà efectiu fins passada la festa major del setembre. Dedicada al sector de la farmàcia, va entrar al consistori després de les últimes municipals com a edil d’ERC i responsable de les àrees de Cultura, Educació, Igualtat i Salut.

Segons Rodríguez, “ha demostrat tenir una gran capacitat de treball i vocació pública”, la qual cosa ha ajudat a decantar la balança davant de l’altra opció a l’alcaldia, la de Ramon Montaner, edil de Desenvolupament Local i Medi Ambient, que serà portaveu dels republicans. Rodríguez i Gisbert treballaran junts el juliol i l’agost i aquest mes hi haurà un ple extraordinari per aprovar la dedicació exclusiva de Gisbert. Rodríguez ja ha renunciat a la remuneració com a alcalde.

Rosó Barrera passarà a ocupar-se de les matèries de la futura alcaldessa, mentre que Joan Parcerisa també assumirà Assumptes Socials. Ara ja és titular d’Esports, Joventut i Noves Tecnologies, entre d’altres. Després de la sortida de Rodríguez de l’equip de govern, entrarà Isabel Roca, número vuit a la llista.

tracking