SEGRE

El nen que gairebé es va ofegar al canal Segarra-Garrigues a Tàrrega surt de l'UCI

El tram del canal en què va tenir lloc el succés, als afores de la capital de l’Urgell.

El tram del canal en què va tenir lloc el succés, als afores de la capital de l’Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nen de 7 anys que diumenge passat gairebé va ofegar-se al canal Segarra-Garrigues al seu pas per Tàrrega ha sortit de la Unitat de Cures Intensives (UCI) i ha estat traslladat a planta de l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona on va ser evacuat en ambulància després de l'incident, segons ha informat el centre hospitalari a SEGRE. Des de l'hospital han afirmat que el menor continua evolucionant favorablement.

Pel que sembla, el petit estava jugant a última hora de la tarda amb altres nens a la vora del canal o bé banyant-se, al tram que discorre pels afores de la capital de l’Urgell i que és al costat de la urbanització. El germà de la víctima, de tan sols deu anys, es va tirar a l’aigua ràpidament per rescatar-lo, tot i que sense èxit.

Van ser dos persones adultes que en aquell moment passaven pel lloc les que van sentir els crits d’auxili de la resta de nens i, a l’adonar-se de la gravetat de la situació, també es van tirar a l’aigua i finalment van aconseguir treure el petit. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) traslladats al lloc van aconseguir reanimar el petit al lloc dels fets i finalment van poder estabilitzar-lo.

tracking