SEGRE

TRÀNSIT VELOCITAT

Denunciat un conductor per anar a 179 km/h per la C-14 a Verdú

Tercer imputat per excés de velocitat

El conductor va ser interceptat en un control dilluns a la C-14.

El conductor va ser interceptat en un control dilluns a la C-14.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment dilluns passat un conductor, de 22 anys, nacionalitat andorrana i veí del Baix Camp, per circular a 179 quilòmetres per hora per la C-14 al terme municipal de Verdú, a l’Urgell. Els fets van tenir lloc durant un control de velocitat que els agents de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van muntar a l’altura del punt quilomètric 64,9 de la C-14.

A les 11.20 hores, van detectar un turisme que circulava a 179 quilòmetres per hora, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h, per la qual cosa va ser denunciat per un delicte relatiu al trànsit per velocitat punible. Haurà de declarar al jutjat de Cervera quan sigui requerit pel jutge.

És el tercer conductor denunciat en els últims dies. El cap de setmana passat, els Mossos d’Esquadra van imputar dissabte un motorista en un control de velocitat a la carretera C-1412A a Sanaüja, a la Segarra. Els agents van detectar una motocicleta que circulava a 185 km/h en un tram on la velocitat màxima permesa és de noranta quilòmetres per hora. El conductor, de 35 anys i veí de Mediona (Alt Penedès), va ser denunciat penalment.

Els Mossos van imputar l’any passat 18 xòfers per excés de velocitat, delicte a l’alça aquest any

D’altra banda, diumenge, els agents de Trànsit van establir un control de velocitat a la carretera L-800 a Alcarràs i van detectar una altra motocicleta que circulava a una velocitat de 198 km/h quan el màxim permès és de 90 km/h. Els agents van denunciar el conductor, de nacionalitat andorrana i de 25 anys.

Des de principis d’any, s’han disparat les denúncies penals per velocitat punible a les comarques lleidatanes. L’any passat, els Mossos van imputar un total de divuit conductors per superar els límits de velocitat.

tracking