SEGRE

GENERALITAT TURISME

Les estacions de muntanya i el Montsec obren la temporada

FGC presenta l'oferta d'estiu de Boí Taüll i el PAM

Vista del Parc Astronòmic del Montsec (PAM), a Àger.

Vista del Parc Astronòmic del Montsec (PAM), a Àger.GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va presentar ahir la temporada d’estiu de les estacions de muntanya de la seua propietat i d’altres equipaments que gestiona com el Parc Astronòmic del Montsec (PAM), que promociona per primera vegada dins de l’oferta de l’empresa pública. Una altra de les novetats d’aquest any, segons la nova presidenta de FGC, Marta Subirà, és la digitalització de la compra i gestió d’entrades per a totes les destinacions de Ferrocarrils, la qual cosa inclou oferta d’estiu i també d’hivern.

En aquest sentit, Subirà va assenyalar que a partir de la pròxima temporada d’esquí calculen que el 80 per cent de les operacions de compra de forfets seran digitals o online. 

En aquest punt, val a destacar el passi Pirineus 365, una targeta recarregable vàlida per a tota l’oferta de FGC. Quant a la campanya d’estiu, el Parc Astronòmic estrenarà l’1 de juliol la pel·lícula Pirineus la Nuit, una projecció transfronterera sobre el cel del Montsec, entre moltes altres activitats.

Boí Taüll, per la seua part, oferirà per primera vegada activitats d’estiu a la cota 2000. En concret, preveu recorreguts guiats en bicis elèctriques pel domini de l’estació i un circuit infantil de BTT i bicicleta elèctrica.

Les estacions del Pallars no tenen oferta concreta d’estiu, més enllà dels atractius amb què compten a la comarca, entre esports d’aventura, Parc Nacional o el Parc Natural de l’Alt Pirineu. Subirà va remarcar que “tenim propostes els 365 dies de l’any per a totes les famílies molt vinculades a la naturalesa”.

Aposta de Ferrocarrils per la sostenibilitat

La presidenta de FGC, Marta Subirà, va destacar que les propostes estan “distribuïdes en diferents punts” de Catalunya i que s’ha dut a terme una aposta que va qualificar com a molt decidida per la sostenibilitat i la digitalització.

tracking