SEGRE

EMERGÈNCIES TRÀNSIT

Mor un jove de Tremp de 25 anys al bolcar el tractor amb el qual treballava

A la carretera de Santa Engràcia

Imatge del camió bolcat ahir a la carretera L-313 a Oliola.

Imatge del camió bolcat ahir a la carretera L-313 a Oliola.BOMBERS PONTS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de Tremp de 25 anys va perdre la vida ahir a la matinada al bocar el tractor amb què treballava a la carretera de Santa Engràcia, a la capital del Jussà, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La víctima mortal és L.B., de vint-i-cinc anys, veí de la capital de Tremp i de nacionalitat senegalesa.

Els Mossos d’Esquadra van rebre a les 0.22 hores l’avís d’un accident. Pel que sembla, l’home treballava per a una empresa vitivinícola i no va tornar a les instal·lacions. Es va iniciar un dispositiu de recerca que va finalitzar quan van localitzar el tractor, que havia caigut per un desnivell i el conductor havia mort. En el dispositiu van participar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Un camió va bolcar ahir a la carretera L-313 a Oliola i el camioner va resultar contusionat

Amb la d’ahir, ja són 14 les persones que han perdut la vida aquest any en accident de trànsit a les comarques de Lleida, cinc més que en el mateix període de l’any passat. D’aquests 13 accidents, vuit han tingut lloc durant l’últim mes i mig, quan va finalitzar l’estat d’alarma pel coronavirus. A més, és el segon accident mortal de tractor després del que hi va haver el 10 de maig a Puigverd de Lleida, en el qual va morir l’exalcalde i exsenador Josep Maria Batlle. Trànsit va anunciar que incrementarà els controls aquest cap de setmana per l’augment dels accidents.

D’altra banda, un camió va sortir de la via i va acabar bolcant ahir a la tarda a la carretera L-313 a Oliola. L’accident es va produir a les 17.37 hores i el camioner va resultar contusionat. D’altra banda, tres camions van xocar a última hora de la tarda d’ahir a l’A-2 en Bell-lloc.

tracking