SEGRE

MUNICIPIS REGULACIÓ

Odèn regula l'accés als espais naturals

Un dels camins que tenen limitat l’accés motoritzat.

Un dels camins que tenen limitat l’accés motoritzat.AJUNTAMENT DE ODÈN

Creat:

Actualitzat:

La necessitat d’evitar aglomeracions i col·lapses als espais naturals del municipi d’Odèn ha obligat el consistori a regular l’accés motoritzat als espais naturals més freqüentats per turistes aquest estiu. En aquest sentit, veta el pas de vehicles als camins rurals de menys de 3,5 metres d’amplada i prohibeix la pernoctació en autocaravanes fora de les zones habilitades per a aquest objectiu.

L’edil de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Bertolín, va explicar que les mesures també es fan extensives a les zones de bany del municipi i als diferents pàrquings públics que hi ha al terme municipal. Va explicar que només es permetrà estacionar als pàrquings, no als camins rurals i pistes forestals com fins ara, “que col·lapsen gran part del municipi”, va dir.

Així mateix, el consell del Solsonès ha contractat agents que controlaran infraccions no només a Odèn, sinó en altres pobles de la comarca i “que podran sancionar si no es compleix amb la normativa”. El consell ha editat un mapa dels espais naturals on aparcar.

tracking