SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un agricultor de Seròs de 43 anys al bolcar amb el tractor a Soses

L'accident laboral es va produir ahir al matí en un camp de fruiters || Quarta víctima mortal d'aquest any en un sinistre agrícola a les comarques de Lleida

Imatge del tractor després de l’accident laboral que es va produir ahir al matí a Soses.

Imatge del tractor després de l’accident laboral que es va produir ahir al matí a Soses.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un agricultor de Seròs de 43 anys va morir ahir al matí al quedar atrapat sota el tractor que conduïa en un camp de fruiters de Soses. L’accident laboral es va produir al voltant 10.40 hores quan un ciutadà va alertar el 112 per alertar que un tractor havia bolcat a Soses, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Tot apunta que el tractorista estava fent tasques agrícoles en un camp de fruiters quan una de les rodes va relliscar en un bancal i el vehicle va bolcar, segons va explicar la policia.

L’agricultor va quedar-se atrapat i no es va poder fer res per salvar-li la vida. La víctima és Xavier Ferran Agustí, de 43 anys i veí de Seròs.

Al lloc van anar diverses patrulles dels Mossos, dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

La notícia de la defunció va provocar una enorme commoció a Seròs i Soses, on la víctima tenia vincles familiars. A Seròs van suspendre ahir les activitats culturals i festives previstes per al cap de setmana.

El difunt tenia dues filles de deu anys i estava a punt de ser pare per tercera vegada.

Accidents aquest 2021

Amb el d’ahir, ja són quatre els accidents mortals agrícoles, tres amb tractors implicats, que s’han registrat a les comarques de Lleida des de principi d'any. A més, tots s’han produït des del mes de maig.

El de Soses va tenir lloc just l’endemà que un jove de Tremp de vint-i-cinc anys perdés la vida en una sortida de via a la carretera de Santa Engràcia. El passat 10 de maig hi va haver un accident en un camí asfaltat a Puigverd de Lleida, en el qual va morir l’exalcalde i exsenador Josep Maria Batlle.

I a mitjans de maig va morir a l’hospital un veí de Tàrrega de vuitanta-sis anys a conseqüència de la gravetat de les ferides que es va fer en un accident amb un motocultor el 9 de maig en una finca d’Anglesola. L’any passat es van registrar cinc accidents mortals agrícoles.

tracking