SEGRE

FIRES OCUPACIÓ

La Fira de Joves Empresaris de les Borges tindrà continuïtat

Davant de la nombrosa participació en aquesta primera edició malgrat la pluja || Per assentar emprenedors joves a la comarca

La Fira es va celebrar al parc del Terrall de les Borges Blanques.

La Fira es va celebrar al parc del Terrall de les Borges Blanques.J.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nombrós públic es va donar cita ahir al parc del Terrall de les Borges per conèixer l’oferta dels quinze emprenedors i emprenedores que van participar en la primera Fira de Joves Empresaris de les Garrigues. L’organització ho considera un èxit, en especial tenint en compte que va ploure, i tornarà a celebrar el certamen l’any vinent.

Aquesta iniciativa pretén assentar nous promotors d’activitat empresarial a la comarca, i frenar l’èxode de talent i la despoblació. La de les Garrigues és una de les comarques més envellides de Catalunya. El president del consell, Jaume Setó, va valorar que afavorint oportunitats per als joves es pretén revertir aquesta situació.

La fira va començar al matí amb una sessió de networking al Pavelló de l’Oli de la capital, a fi de crear una xarxa de contactes professionals amb persones que comparteixen interessos similars. Les firmes que hi van participar són Tot Informàtica, Apicola Bee Happy, Xocolatí, Pastisseria Escribà, Burgeon Environ Mental Solutions, Ecovan Store, Vicus, Fusteria Sarlé, Stephane Natural Therapy, Damià Alerton Fotografia, L’Heura, Impacte Gym, Tutto Benne, Kids & Us i L’Hort de Ca la Cistellera.

L’Oficina Jove de les Garrigues, el consell i l’ajuntament de les Borges han estat els promotors d’aquesta primera edició de la fira.

tracking