SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Les obres de la biblioteca de Sort, a punt l'any que ve

Tanquen un acord per a la segona fase

Imatge de l’edifici que acollirà la biblioteca de Sort.

Imatge de l’edifici que acollirà la biblioteca de Sort.AYUNTAMIENTO DE SORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Sort preveu que les obres de la biblioteca comarcal estiguin a punt el setembre de l’any que ve. Per a la segona fase de les obres, s’ha arribat a un nou acord mitjançant el qual la Generalitat hi aportarà 200.000 euros i el consistori n’assumirà 352.230 en dos anualitats.

Val a recordar que la primera fase, que va permetre sanejar l’estructura i tancar l’edifici situat sota el Castell de Sort, també es va portar a terme amb un conveni entre el Govern i l’ajuntament. En paral·lel a l’execució de les obres es prepararà l’adquisició del mobiliari, per ara sense dotació. Es preveuen ajuts extraordinaris per a això de Cultura i la Diputació.

S’ha de recordar que l’alcalde, Baldo Farré, ja va dir al discurs d’investidura que no “es tracta tan sols d’acabar les obres d’un equipament, sinó també de treballar per definir un model de gestió i un programa cultural integral, d’acord amb el que ha de ser una biblioteca del segle XXI”.

Per la seua banda, l’ajuntament ja ha tret a concurs les obres de millora i remodelació del Parc del Riuet. Aquest projecte compta amb un pressupost d’aproximadament 500.000 euros.

tracking