SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un jove de Torà i un andorrà perden la vida en una brutal col·lisió a la C-14 a Bassella

Va tenir lloc a les 8.47 hores, s'hi van veure implicats tres turismes i un autocar i una dona es troba en estat crític || Nou dels setze morts aquest any a Lleida han estat després del final de l'estat d'alarma

Bombers netejant la carretera, que va estar unes tres hores tallada, i al fons un dels turismes implicats.

Bombers netejant la carretera, que va estar unes tres hores tallada, i al fons un dels turismes implicats.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de Torà de 24 anys i un home de nacionalitat andorrana de 43 van perdre la vida ahir al matí en una brutal col·lisió múltiple que es va produir a la carretera C-14 a Bassella. Una dona es troba en estat crític.

En el sinistre es van veure implicats tres turismes i un autocar. Inicialment, hi va haver una col·lisió frontal entre dos cotxes, i la resta de vehicles s’hi van veure implicats posteriorment, segons va informar Trànsit.

A conseqüència del xoc, les causes del qual s’investiguen, van morir dues persones, els dos conductors dels turismes que van xocar frontalment. Es tracta d’Eduard Pesarrodona, un jove de Torà de 24 anys, i d’A.F.F., de 43 i resident a Andorra.

Una dona de 44 anys d’Andorra va resultar ferida crítica i va ser traslladada en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell. Dues persones més van resultar ferides lleus i van ser evacuades a l’hospital de la Seu d’Urgell.

A l’autocar, d’Andbus, només hi anaven el conductor i dos guies que van resultar il·lesos. En el dispositiu van participar diverses patrulles dels Mossos, sis dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter del SEM. El sinistre va obligar a tallar la carretera tres hores.

L’ajuntament de Torà ha decretat tres dies de dol per la mort del jove veí de 24 anys

Per la seua part, l’ajuntament de Torà va decretar ahir tres dies de dol i en va penjar una senyera amb un crespó negre a la façana del consistori. Ahir també hi va haver ferits en una col·lisió a Castellnou de Seana i una sortida de via a Guissona.

La C-14, en especial entre Ponts i Oliana, és un dels punts negres de les carreteres lleidatanes. Al seu torn, val a destacar que setze persones han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a Lleida, nou d’elles des que va finalitzar l’estat d’alarma, el 8 de maig. A més, són set víctimes més que en el mateix període del 2020.

Elena demana responsabilitat al volant

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va lamentar l’accident de Bassella, es va mostrar ahir preocupat per l’increment de la sinistralitat i va demanar extremar les mesures de precaució i la responsabilitat al volant a les portes de Sant Joan. Els Mossos faran més controls.

Bombers netejant la carretera, que va estar unes tres hores tallada, i al fons un dels turismes implicats.

Bombers netejant la carretera, que va estar unes tres hores tallada, i al fons un dels turismes implicats.SEGRE

tracking