SEGRE

Suspès el judici contra l'exalcalde d'Alcarràs Miquel Serra per desobediència

Ha quedat ajornat fins el 27 de setembre en demanar la defensa que la declaració d'un agent de la Guàrdia Civil sigui presencial, i no des de la comandància

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exalcalde d'Alcarràs Miquel Serra ha acudit aquest dimarts a declarar als jutjats de Lleida per un presumpte delicte de desobediència per permetre la celebració del referèndum de l'1 d'octubre de 2017 al seu municipi. Serra ha estat recolzat amb una concentració a les portes del jutjat encapçalada per membres d'ERC.

Finalment el judici ha quedat suspès i ha quedat convocat per al 27 de setembre, després que la defensa demanés que la declaració d'un agent de la Guàrdia Civil de Sevilla fos presencial, i no per mitjans telemàtics des de la comandància.

La Fiscalia demana per a Serra una multa de 21.600 euros (a raó de 80 euros diaris durant nou mesos) i la inhabilitació per a ocupació o càrrec públic durant un any i tres mesos. El ministeri públic considera que l'exalcalde d'Alcarràs va designar el centre cultural Lo Casino com a lloc per a les votacions i va desatendre les ordres del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de no utilitzar locals públics per a la celebració de la consulta.

Ampliarem la informació

alt

Concentració de suport a l'exalcalde d'Alcarràs Miquel Serra

tracking