SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Bombers per a Alguaire i la Seu per 1,3 milions

La Generalitat adjudica aquest servei per tres anys, prorrogables a 5 || A una unió temporal d'empreses d'Espanya i Itàlia

El taller s’instal·larà en un dels hangars inflables.

El taller s’instal·larà en un dels hangars inflables.X. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa pública Aeroports de Catalunya ha adjudicat el servei d’extinció d’incendis als aeroports de Lleida-Alguaire i Andorra-la Seu a una unió temporal d’empreses (UTE) d’Espanya i Itàlia. Prevención de Incendios Seguridad Aplicada SL i GruppoServizi Associati SPA dotaran de bombers els aeroports lleidatans per 1.336.898 euros (IVA inclòs) durant els tres anys vinents, si bé aquest termini serà prorrogable dos anys més, fins a un màxim de cinc.

Membres del cos de Bombers de la Generalitat van prestar el servei d’extinció d’incendis als dos aeroports fins al 2015, quan la Generalitat el va privatitzar. El primer contracte, per més d’un milió d’euros, va ser per al grup Falck, que s’ha fet càrrec dels bombers d’Alguaire i la Seu fins ara. Falck i l’UTE que s’ha adjudicat el concurs van ser els únics que es van presentar a la licitació. El grup Securitas, que hi havia manifestat interès, finalment no va presentar oferta.

Per dur a terme les tasques, els dos aeroports tenen els seus propis vehicles d’extinció d’incendis. Aeroports de Catalunya s’encarregarà d’adquirir materials si l’adjudicatària ho justifica.

Taller prefabricat en un hangar inflable de l’aeroport lleidatà? L’empresa Alco Rental Services s’ha adjudicat per 138.400 euros (IVA inclòs) la construcció d’un taller prefabricat per a treballs de manteniment d’avions, que s’instal·larà dins d’un dels hangars inflables de l’aeroport de Lleida-Alguaire (com va avançar SEGRE el 2 de juny passat). L’empresa haurà de completar en tres mesos i mig el muntatge d’una construcció de dos plantes de 90 metres quadrats, amb una superfície total de 180 metres quadrats i una altura d’almenys cinc metres.

Val a dir que durant el procés de licitació, Aeroports de Catalunya va rebre ofertes de cinc empreses. Finalment, la de l’adjudicatària va ser la més avantatjosa econòmicament, mentre que va empatar amb tres més pel que fa a la valoració tècnica.

tracking