SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un incendi talla durant tres hores la C-12 a Menàrguens

El foc d’ahir a Menàrguens es va produir al costat de la C-12.

El foc d’ahir a Menàrguens es va produir al costat de la C-12.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi de vegetació que va calcinar 3,3 hectàrees va obligar a tallar ahir durant tres hores la carretera C-12 al seu pas per Menàrguens. El foc es va declarar a les 13.33 hores i en l’extinció van participar vuit dotacions terrestre i un mitjà aeri dels Bombers de la Generalitat. El flanc dret va quedar parat per la carretera i els treballs es van centrar a perimetrar el flanc esquerre. L’incendi va poder ser donat per estabilitzat a les 15.33 hores. Les flames van calcinar 3,3 hectàrees, segons van informar els Agents Rurals.

Quant a les causes, podria estar motivat per una trituradora que ahir estava pendent d’identificar. La carretera va estar tallada fins a les 19.02 hores.

Els Bombers també van sufocar ahir a la tarda uns altres tres incendis de vegetació, a Almacelles, a Alpicat i a la partida de les Canals de Lleida, en què van cremar dos hectàrees de camps i els Bombers van activar quatre mitjans terrestres i un d’aeri. A Guissona, es va cremar un corral abandonat.

D’altra banda, sis dotacions dels Bombers van treballar durant la matinada d’ahir en l’extinció d’un foc de bales de palla que es va declarar dilluns a les 23.00 hores al Mas Farell, a Selvanera, nucli de Torrefeta i Florejacs. Ahir al matí s’hi va quedar una dotació per vigilar que no es revifés.

El foc d’ahir a Menàrguens es va produir al costat de la C-12.

El foc d’ahir a Menàrguens es va produir al costat de la C-12.AMADO FORROLLA

tracking