SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

La roda punxada d'un camió causa vint-i-sis incendis a la Noguera

Entre Bellmunt d'Urgell i Castelló de Farfanya, cosa que va obligar a tallar la C-53 i la C-26 || Aparatós foc a les instal·lacions d'una empresa de farratges de Vallfogona

Imatge del camió.

Imatge del camió.BOMBERS/AGENTS RURALS

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La roda punxada d’un camió que transportava una excavadora va causar ahir a la tarda fins a 26 focs de vegetació entre Bellmunt d’Urgell i Castelló de Farfanya, la qual cosa va obligar a tallar les carreteres C-53 i C-26. Els Bombers de la Generalitat van ser alertats de l’aparició de diferents focus d’incendis que es declaraven de manera pràcticament simultània a partir de les 15.54 hores i que van començar per la zona de Bellmunt.

Ràpidament van activar els equips d’extinció. En l’operatiu van participar 19 dotacions terrestres i sis mitjans aeris.

Per la seua part, els Agents Rurals van interceptar el camió que va causar els incendis al terme de Castelló de Farfanya. Els focs es van produir després de la punxada d’una de les rodes posteriors de la part dreta del remolc, la més pròxima al voral, cosa que va provocar que comencessin a sortir espurnes que van anar provocant els diferents incendis, segons van informar els Agents Rurals, que han obert l’informe corresponent.

D’altra banda, fins a 19 dotacions dels Bombers van treballar durant tota la jornada d’ahir en un incendi a les instal·lacions de l’empresa Farratges La Noguera, a Vallfogona de Balaguer. El foc es va declarar a les 6.00 hores i es van cremar 6.000 metres cúbics de bales de farratge que hi havia a l’interior i l’exterior d’una nau. Els treballs d’extinció es van centrar a protegir una nau contígua amb pèl·let, un paller exterior ple de bales de palla i una zona amb farratge sense empaquetar. Avui continuaran extingint-lo.

Imatge del camió.

Imatge del camió.BOMBERS/AGENTS RURALS

tracking