SEGRE

EMERGÈNCIES TRÀNSIT

Troben un xòfer adormit després de tenir un accident a Vilanova de l'Aguda

A la C-14 a Vilanova de l'Aguda

Imatge del cotxe a l’interior de la Noguera Pallaresa després de desfrenar-se.

Imatge del cotxe a l’interior de la Noguera Pallaresa després de desfrenar-se.F. DOLCET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Adormit a uns cinquanta metres del lloc on una mitja hora abans havia sortit de la via amb el cotxe. Així es van trobar els serveis d’emergència un conductor que a primera hora del matí d’ahir es va accidentar a la carretera C-14 al seu pas per Vilanova de l’Aguda.

Els serveis d’emergència van ser alertats a les 6.07 hora de la sortida d’un vehicle al quilòmetre 123,5 de la C-14. A l’arribar al lloc, Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM no van trobar cap persona a l’interior, per la qual cosa van iniciar una recerca. Finalment, a les 6.45 hores, van trobar el conductor adormit i ferit de caràcter lleu. Va ser traslladat al CAP de Ponts per ser atès.

D’altra banda, un vehicle va caure ahir al matí a la Noguera Pallaresa. L’incident es va produir a la Moleta de Roní, entre Llavorsí i Sort, quan, pel que sembla, el vehicle no va quedar ben frenat i va lliscar fins a l’aigua. A l’A-2, al Palau d’Anglesola, a un cotxe se li va rebentar una roda per un ferro que va caure d’un camió. A Almacelles, a les 19.34 hores, diverses persones van resultar ferides en una sortida de via.

tracking