SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Demanen ajuda per trobar la veïna de Cervera desapareguda

La família d'Isabel, “desesperada” al cap de 15 dies sense saber-ne res

Isabel, de 75 anys.

Isabel, de 75 anys.M.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Estem desesperats i demanem la màxima col·laboració ciutadana per intentar trobar la meua mare.” Aquesta és la crida que va fer ahir a aquest diari Marina Montero, la filla d’Isabel, la veïna de Cervera de 75 anys que va desaparèixer el 17 el juny a la capital de la Segarra. Han passat dos setmanes des de l’última vegada que se la va veure i no han trobat cap indici sobre el seu parador. Marina Montero explica que “no es va emportar res de casa, tampoc hi ha hagut moviments als seus comptes i no sabem què fer davant d’aquesta situació”.

La família i els seus pròxims han penjat cartells per la capital de la Segarra, han recorregut camins, han difós la desaparició per les xarxes socials però, fins a la data, no hi ha hagut cap resultat. La Paeria també va tornar a demanar ajuda ahir a través de les xarxes socials i va demanar que qualsevol persona que tingui alguna informació relacionada amb el cas truqui al 112.

A més, s’han posat en contacte amb entitats de Cervera per organitzar una batuda pel municipi que podria tenir lloc el cap de setmana.

“La intenció és intentar buscar al màxim de llocs possibles perquè no sabem ni per on començar.” Després de la denúncia que van interposar per la desaparició, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat van muntar els primers dos dies un dispositiu de recerca per la zona que va finalitzar sense èxit. La filla de la desapareguda també s’ha posat en contacte amb familiars que viuen a Tarragona i Almeria. Els cossos policials van registrar el 2020 un total de 117 denúncies de desaparicions a Lleida, segons el ministeri de l’Interior.

tracking