SEGRE

INTERACTIU | Consulta quin és el deute viu del teu municipi

INTERACTIU | Consulta quin és el deute del teu municipi

INTERACTIU | Consulta quin és el deute del teu municipi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

.embed-container {position: relative; padding-bottom: 80%; height: 0; max-width: 100%;} .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container iframe{position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;} small{position: absolute; z-index: 40; bottom: 0; margin-bottom: -15px;}

Els ajuntaments de Lleida continuen reduint el deute amb els bancs i al tancament del 2020 devien 210 milions d’euros, vuit menys que a l’acabar el 2019. Així es desprèn de les dades sobre deute viu dels consistoris que ha fet públiques el ministeri d’Hisenda. Aquesta disminució arriba malgrat les despeses sobrevingudes que els municipis han hagut d’afrontar a causa de la crisi sanitària de la Covid. Amplia la informació amb la notícia de SEGRE.

Mapa: Deute viu dels ajuntaments de la província Lleida per municipis i habitants, 2020 Autor: Jaume Macià Amorós, professor i geògraf del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida. Font: Dades del Ministerio de Hacienda El mapa mostra el deute dels ajuntaments de la província de Lleida amb les entitats financeres a 31 de desembre de 2020. La gama de colors del mapa representa el grau d'endeutament dels ajuntaments de la següent manera: el color més fosc significa que el municipi deu més de 10.000.000 d'euros i el color més clar significa que el municipi no deu diners. El mapa també permet consultar el deute viu per habitant de cada municipi de la provincia.

tracking