SEGRE

INICIATIVES LLEURE

Gimcana familiar per fomentar el turisme a l'Urgell

Durant sis nits, a partir del 16 de juliol

Presentació del Gastrosarau Benvinguts a l’Urgell, ahir al consell comarcal.

Presentació del Gastrosarau Benvinguts a l’Urgell, ahir al consell comarcal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fomentar el turisme i els seus productors, aquest és un dels principals objectius del consell de l’Urgell. Per aconseguir-ho ha ideat diferents iniciatives i una d’aquestes és el Gastrosarau Benvinguts a l’Urgell, una gimcana familiar nocturna per donar a conèixer la comarca.

Per a la iniciativa, compta en l’organització amb Red Flavors que ha dissenyat sis itineraris independents que discorren per diferents pobles de l’Urgell. Tindrà lloc els dies 16 i 17 de juliol amb sortida des d’Agramunt i la Fuliola, respectivament; 6 i 7 d’agost des de Tàrrega i Verdú, i 3 i 4 de setembre des de Maldà i Nalec, en un horari de 20.00 a les 00.00 hores.

Durant el recorregut, els participants, en grups de fins a cinc persones, hauran de passar per entre sis i vuit punts d’interès on trobaran un codi QR que els donarà una paraula i hauran de completar una frase. Com a premi, un UrgellBox, una espècie de smartbox amb descomptes en restaurants, cellers, productors i museus de la comarca, valorat en més de 150 €, que s’entregarà a cada adult del grup.

Inscripcions a www.gastrosaraus.com, amb un preu simbòlic de 5 euros per grup..

tracking