SEGRE

TRIBUNALS TERRORISME MASCLISTA

Presó per a l'home que va assassinar la seua exdona a ganivetades a Barbastre

Minut de silenci dijous a Barbastre.

Minut de silenci dijous a Barbastre.AYUNTAMIENTO DE BARBASTRO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La titular del jutjat d’instrucció número 1 de Barbastre va dictar ahir a la tarda presó provisional sense fiança per a l’acusat d’assassinar dimecres la seua exdona a Barbastre, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia d’Aragó.

El detingut continuava ahir ingressat a l’hospital San Jorge d’Osca ja que encara no estava en condicions de prestar declaració en seu judicial.

Estava previst que el detingut ingressés a la presó de Zuera, a Saragossa. La jutge, després de conèixer l’informe del metge forense, es va desplaçar ahir fins al centre hospitalari i finalment, després de constatar l’estat del detingut, va dictar interlocutòria de presó i nova compareixença perquè el sospitós presti declaració.

A la interlocutòria dictada ahir, la jutge suspèn la pàtria potestat de l’home detingut sobre els seus tres fills menors d’edat –que van presenciar el crim– i li prohibeix atansar-se a ells a una distància inferior als 1.000 metres, així com qualsevol tipus de comunicació, per qualsevol mitjà, amb ells. L’investigat, que residia a Montsó, tenia antecedents penals, una ordre d’allunyament de la seua exparella i mesures de protecció que ja no estaven vigents, segons va informar dijous la subdelegació del Govern a Osca.

tracking