SEGRE

INCENDIS EMERGÈNCIES

Crema un paller a Benavarri i vegetació a Albatàrrec i Arbeca

El foc que es va declarar ahir en un paller a Benavarri.

El foc que es va declarar ahir en un paller a Benavarri.SPEIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers del Servei d’Extinció, Prevenció d’Incendis i Salvament (Speis) de la diputació d’Osca van sufocar ahir a la matinada un incendi en un paller de Benavarri. El foc es va originar a les 03.30 hores per la fermentació de la palla i va afectar el magatzem on s’acumulava. Els efectius del parc de Benavarri van activar dos dotacions per portar a terme l’extinció, en la qual també van col·laborar agents forestals i l’autobomba de Graus. Tres hores i mitja després, cap a les set del matí, es va donar el foc per extingit, encara que les tasques de vigilància es van prolongar durant tot el matí.

També es van registrar incendis de vegetació a les comarques del Segrià i les Garrigues. La primera de les actuacions es va registrar a Albatàrrec, on els Bombers de la Generalitat van sufocar a última hora de divendres un incendi que va afectar 2.500 metres quadrats de canyes.

A Arbeca, un foc va calcinar 1,5 hectàrees de vegetació agrícola, a la zona de Sant Miquel de les Borgetes. L’avís es va registrar a les 17.04 hores i fins al lloc es van traslladar tres dotacions terrestres i un helicòpter, que ràpidament van controlar les flames. I al marge de la carretera C-230 al seu pas pel terme municipal de Sunyer, es van cremar cent metres quadrats de matolls. Només es van activar dos dotacions i van poder apagar el foc en uns quants minuts.

tracking