SEGRE

FAUNA RECERCA

El gos trobat a la Guàrdia no era el que es va perdre

La família va pensar que era el Jazz, però es tracta d'un altre que va desaparèixer a Agramunt || El busquen de nou

A l’esquerra, imatge del Jazz, que encara segueix perdut, i a la dreta el Lalo, el que van trobar.

A l’esquerra, imatge del Jazz, que encara segueix perdut, i a la dreta el Lalo, el que van trobar.ANNA FERNÁNDEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La família del Jazz, un petit yorkshire que va desaparèixer la nit de Sant Joan a Penelles, va fer ahir una nova crida per localitzar-lo ja que el gos que li van entregar veïns de la Guàrdia divendres era el Lalo, un altre yorkshire semblant al Jazz i de la mateixa edat que aquest, 8 anys. La família del Jazz, que va demanar disculpes per la confusió, va explicar que ahir van anar a Agramunt a veure un familiar i quan van obrir la porta del cotxe, el gos que creien que era seu va arrancar a córrer i es va plantar al davant de la porta d’una casa.

Llavors, una parella els va dir que era el seu gos i els va explicar que recentment l’havien portat en una granja a prop de la Guàrdia i el gos, anomenat Lalo, va desaparèixer. La família del Jazz va veure de seguida que tenien raó perquè “la rebuda que els ha fet el Lalo és la que jo esperava del Jazz i que no vaig tenir”, va lamentar i va afegir que “en un primer moment pensàvem que estava traumatitzat i que ho havia passat molt malament, per la qual cosa el vèiem diferent i no el vam reconèixer. Li vèiem el cabell marró més blanc, però després de passar nou dies i vuit nits fora, vam pensar que era perquè no ho havia passat bé”. A la revisió veterinària també van creure que era el Jazz perquè té la mateixa edat del Lalo i són molt semblants, per la qual cosa “amb les ganes que teníem de trobar-lo, vam pensar que havia expulsat el xip”. Ara la família del Jazz segueix sense tirar la tovallola i afirma que el continuaran buscant.

Van oferir una recompensa de 1.000 euros

El Jazz va desaparèixer la nit de Sant Joan d’una finca de Penelles i la família va oferir una recompensa de fins a 1.000 euros per recuperar-lo. S’ha de destacar que les persones que van pensar que l’havien trobat i van alertar la família van rebutjar els diners. Els propietaris del Jazz van realitzar una gran difusió per trobar-lo, cosa que ara tornen a fer a les xarxes socials.  

A l’esquerra, imatge del Jazz, que encara segueix perdut, i a la dreta el Lalo, el que van trobar.

A l’esquerra, imatge del Jazz, que encara segueix perdut, i a la dreta el Lalo, el que van trobar.ANNA FERNÁNDEZ

tracking