SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Mor a Vila-sana al bolcar el carretó elevador que conduïa

Un veí de Lleida de 46 anys que va quedar atrapat mentre treballava

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 46 anys, M.R.D., va morir ahir al bolcar el carretó elevador que conduïa, en un accident laboral a Vila-sana.

Els serveis d’emergència van rebre l’avís poc després de les dotze del matí, quan el vehicle es va descompensar per un petit desnivell que hi havia en un solar a prop del magatzem de la seua empresa, al carrer Església, va bolcar i va caure a sobre de l’home. Fins al lloc es van traslladar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no van poder fer res, ja que, segons fonts properes al cas, el treballador va morir a l’acte.

Per la seua part, els agents de la policia catalana van obrir una investigació per poder aclarir les causes del tràgic accident. Així mateix, un treballador també va ser evacuat ahir a l’Arnau després de caure d’una escala a un metre d’altura a Rosselló.

Segons el balanç de sinistralitat laboral del ministeri de Treball, onze persones van perdre la vida l’any passat a la província de Lleida a causa d’accidents laborals. Malgrat que la gran majoria de lleidatans van treballar menys hores a les seues empreses per culpa de la pandèmia, els contratemps soferts van ser de més gravetat. L’any passat es van registrar 5.300 accidents durant la jornada laboral i uns altres 467 in itinere, amb una caiguda d’aquests últims d’un 25 per cent respecte a l’any anterior a causa de la reducció de la mobilitat causada per les restriccions, per l’aturada de la primavera i per l’auge del teletreball.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.JORDI ECHEVARRIA

tracking