SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Patrimoni paralitza de nou la recuperació del pou de gel de Fraga

L'ajuntament mostra el seu malestar i ja treballa en alternatives

Recreació virtual de com quedarà la plaça Espanya de Fraga.

Recreació virtual de com quedarà la plaça Espanya de Fraga.AYUNTAMIENTO DE FRAGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió provincial de Patrimoni del Govern d’Aragó ha tornat a paralitzar, segons l’ajuntament, la recuperació del pou de gel del segle XVII de Fraga. És la segona vegada que no dona el vistiplau a algunes millores, malgrat que ara ha acceptat la instal·lació de l’escala per fer-lo visitable. No obstant, no avala la recuperació de les bases d’un arc ni la coberta. Així, sol·licita que aquesta última sigui de “menor mida i de materials més discrets” per no restar protagonisme al bé d’interès cultural (BIC).

L’ajuntament no ha amagat el seu malestar i l’alcaldessa, Carmen Costa (Partit Popular), va explicar que “a hores d’ara crec que tots els fragatins ja són conscients de qui pressiona per paralitzar aquest projecte. Continuarem treballant fins a trobar una solució”. El consistori va descartar assenyalar ningú, però el Govern d’Aragó està governat pel PSOE.

El consistori assegura que la reurbanització de la plaça Espanya hauria d’haver començat, però el projecte està aturat, a l’espera de l’autorització per actuar en el pou de gel i el seu entorn proper.

tracking