SEGRE

MUNICIPIS PARTICIPACIÓ

Veïns del Poal 'dissenyen' el futur Casal, que estarà enllestit d'aquí a dos anys

En una consulta que va registrar una participació del 36% i l'ajuntament, satisfet

Els tres veïns que van formar la taula de les votacions.

Els tres veïns que van formar la taula de les votacions.AYUNTAMIENTO DE EL POAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els veïns del Poal van decidir diumenge com serà el nou Casal del municipi, que estarà enllestit en dos anys. Ho van fer a través d’un procés participatiu, en el qual es van sotmetre a votació dos opcions per al futur equipament. Tots els veïns majors de 16 anys estaven convocats a les urnes i hi van acudir 205 persones, el 36% del total. L’opció més votada va ser la que preveu que l’equipament tingui una teulada inclinada, amb 103 vots; mentre que l’altra alternativa en va obtenir 96. També hi va haver 6 vots en blanc.

L’alcalde, Rafel Panadès, va mostrar la seua satisfacció per la resposta dels veïns. Va assenyalar que aquest any encarregaran el projecte, que preveu que s’enderroqui l’actual Casal i que es contrueixi el nou, i va apuntar que la previsió és que les obres estiguin llestes el 2023. L’actuació compta amb un pressupost d’aproximadament 1,2 milions, que es finançaran amb fons propis i amb el pla únic d’obres i serveis (PUOSC) de la Generalitat, que hi aportarà 250.000 euros el 2023.

Panadès va afirmar que el nou Casal comptarà amb una sala d’actes més gran que la de l’actual, a més d’un bar, serveis i vestidors. De la mateixa manera, va recordar que, abans de la votació, l’ajuntament va enviar un tríptic a totes les cases de la localitat on s’explicaven les dos alternatives que es plantejaven per a aquest nou equipament.

Els tres veïns que van formar la taula de les votacions.

Els tres veïns que van formar la taula de les votacions.AYUNTAMIENTO DE EL POAL

tracking