SEGRE

MEDI AMBIENT DIVULGACIÓ

Premi internacional per a Mequinensa

Escolars del María Quintana d'aquest municipi han rebut una menció especial en el concurs 'The water we want' || Per una imatge amb el lema 'l'aigua que tenim'

Els petits de l’escola María Quintana van projectar les seues ombres per formar el missatge ‘L’aigua que tenim’.

Els petits de l’escola María Quintana van projectar les seues ombres per formar el missatge ‘L’aigua que tenim’.ESCUELA MARÍA QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alumnes de segon de Primària del col·legi María Quintana de Mequinensa han rebut una menció especial en el concurs internacional The water we want, convertint-se en l’únic centre espanyol distingit en el certamen que organitza la Xarxa Mundial de Museus de l’Aigua per conscienciar els més petits sobre la importància de cuidar mars, llacs i rius.

Sota el títol de Save our rivers−salva els nostres rius−, els escolars de Mequinensa van presentar una fotografia editada digitalment en la qual unes siluetes humanes davant del riu projecten les seues ombres en forma de lletres, construint la frase L’aigua que tenim. En la fase final del certamen, que està dirigit a nens i joves d’entre 6 i 18 anys de tot el món perquè abordin amb diferents propostes artístiques la naturalesa fràgil de l’aigua i la necessitat d’apreciar aquest recurs fonamental per a la vida, van participar un total de 89 treballs.

El de l’escola María Quintana no va ser l’únic treball de Mequinensa que va superar la preselecció. També ho van fer les propostes d’Andrea Montull; dels alumnes de quart de l’ESO del Joaquín Torres; i la de Corina Mir, alumna del Centre de Formació Professional Santa Agatoclia.

tracking