SEGRE

COMERÇ SUBVENCIONS

Fraga destina 150.000 € a una campanya de descomptes en comerç i serveis

A partir de divendres i durant un mes amb l'objectiu de reactivar el sector

El consistori ha invertit 150.000 euros en aquesta iniciativa.

El consistori ha invertit 150.000 euros en aquesta iniciativa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga, en col·laboració amb CEOS-Cepyme Huesca, promou la campanya Bonos Activa amb l’objectiu d’incentivar i estimular la compra i el consum a les empreses i comerços de Fraga amb una injecció de 150.000 euros. Des de divendres que ve 16 de juliol i fins al 16 d’agost els usuaris podran descarregar-se els bons de descompte a través de la pàgina web i l’aplicació que es va activar la setmana passada, bonosfragaactiva.es. Cada usuari podrà adquirir fins a quaranta euros, per descomptar en les seues compres en bons de dos, cinc, deu i quinze euros. L’ajuntament abonarà el cost dels bons a les empreses.

Perquè el descompte es pugui aplicar, l’usuari haurà de presentar a l’establiment adherit els bons, que són personals i intransferibles, ja que van associats a un DNI. En cap cas, el descompte aplicable en cada compra no podrà suposar més d’un 20 per cent. Els bons de 2 euros de descompte són per a compres mínimes de 10 euros; els de 5 euros per a compres mínimes de 25 euros; el bo de 10 euros per a una compra mínima de 50 euros i els de 15 euros per a compres de 75 euros. En una mateixa compra els usuaris podran utilitzar diversos bons, amb un límit de quaranta euros de descompte.

El consistori estima que en el cas que s’esgotessin tots els bons, com a mínim es generaria un moviment econòmic al comerç local de 750.000 euros. D’altra banda, el consistori ha posat a disposició dels usuaris un tècnic de desenvolupament econòmic per assessorar i guiar en els processos de descàrrega dels bons i per a les empreses i serveis que vulguin sumar-se a la iniciativa, que vol reactivar les vendes locals a través d’aquesta injecció de diners al comerç local de la capital del Baix Cinca.

tracking