SEGRE

SERVEIS INSTAL·LACIONS

Adjudicat el projecte de la comissaria de Mossos a Mollerussa

Més de 676.000 euros per dissenyar i dirigir l'obra del futur equipament a Mollerussa

Imatge de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.

Imatge de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa pública Infraestructures de la Generalitat ha adjudicat per 676.289 euros la redacció i posterior direcció d’obra del projecte de la nova comissaria d’Àrea Bàsica Policial (ABP) Pla d’Urgell-Garrigues a Mollerussa. La comissaria s’ubicarà en uns terrenys situats a la carretera de Linyola, propers al parc de Bombers, de més de 8.500 metres quadrats. En l’actualitat, les comarqaues del Pla d’Urgell i Garrigues formen part d’una Àrea Bàsica juntament amb el Segrià, per la qual cosa el nou equipament permetrà aproximar els serveis policials a la ciutadania.

Una unió temporal d’empreses de les firmes d’arquitectura Altabàs Àlvaro Raventós Arquitectes, SCP i Carlos Valls Arquitectura, SLP serà l’encarregada de redactar el projecte, que ha d’estar d’aquí a nou mesos per poder iniciar la construcció a mitjans del 2022. El nou equipament també comptarà amb una galeria de tir, segons consta a les clàusules del concurs per elaborar el projecte.

El nou edifici allotjarà l’Àrea Bàsica Policial del Pla d’Urgell i les Garrigues

Així mateix, està previst que aquesta mateixa setmana el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, assisteixi a la junta local de seguretat de Mollerussa, on podria explicar el projecte de la nova ABP Pla d’Urgell Garrigues, la construcció de la qual s’ha anat ajornant en els últims cinc anys al faltar una dotació pressupostària per executar les obres.

tracking