SEGRE

Un home mor ofegat a la piscina municipal d'Olius

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 89 anys d’edat i de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia mentre es banyava a la piscina municipal d’Olius, al Solsonès. El servei de socorrisme de la piscina ha tret de l'aigua l’home, que es trobava inconscient, i ha iniciat les maniobres de reanimació fins a l’arribada del SEM, que ha rebut l'avís a les 13:25 hores.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat dos unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per continuar amb les maniobres de reanimació que, finalment, han resultat infructuoses. També hi han anat dues dotacions dels Mossos d’Esquadra.

Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions en el bany. No sobrevaloreu les vostres aptituds per nedar, no entreu a l’aigua bruscament; la immersió s’ha de fer de manera gradual, sobretot si l’aigua està freda i us heu exposat al sol molt temps o heu fet un esforç físic intens. Eviteu banyar-vos si us trobeu malament o teniu cansament. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. Consulteu els consells d’autoprotecció en el bany a interior.gencat.cat/banyinterior

tracking