SEGRE

INFRAESTRUCTURES FERROCARRILS

Mig milió per evitar la caiguda de roques sobre les vies a Vinaixa

A la línia del tren de la costa i Adif licita els treballs

Imatge de la trinxera que Adif vol estabilitzar a Vinaixa.

Imatge de la trinxera que Adif vol estabilitzar a Vinaixa.ADIF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) destinarà més de mig milió d’euros a evitar la caiguda de roques sobre la línia de tren de la costa, que uneix Lleida-Tarragona-Barcelona, al seu pas pel municipi de Vinaixa. L’empresa pública ha tret a concurs les obres per un valor de 570.795 euros per estabilitzar un pendent al costat de les vies, en un tram d’uns quatre-cents metres que transcorre en trinxera.

El projecte constata l’existència de despreniments i d’una progressiva erosió que, si no es corregeix, poden acabar suposant un risc per a la circulació dels trens. Les obres inclouran la construcció de reforços de formigó, treballs de sanejament del pendent i la substitució de la malla que actualment conté els despreniments de pedres. També està previst que es rehabiliti una cuneta que ha quedat obstruïda per la caiguda de terra i roques.

Sanejaran el pendent i canviaran la malla que actualment conté els despreniments

Una vegada convocat el concurs, Adif rebrà ofertes fins al pròxim dia 20 de setembre. L’adjudicatari de les obres, per la seua banda, disposarà d’un termini de quatre mesos per executar aquests treballs a Vinaixa.

tracking