SEGRE

MEDI NATURAL

Aran ja regula els accessos a espais naturals

La mesura afecta set paratges de la Val

Imatge de l’accés als Banhs de Tredòs.

Imatge de l’accés als Banhs de Tredòs.CONSELH GENERAU D’ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh Generau va posar ahir en marxa la regulació dels accessos a Varradòs, Artiga de Lin, Aiguamòg, Valarties, Bassa d’Arres, Bassa d’Oles i Bausen. Aquestes mesures s’han implementat per “garantir la seguretat dels usuaris d’aquestes pistes i millorar la seua experiència” i “preservar aquests paratges naturals així com evitar-ne la massificació”, segons va indicar el vicesíndic i conselhèr d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano.

Va afegir que “volem també promocionar altres zones menys conegudes com a alternativa als punts més emblemàtics i freqüentats”.

El conselhèr Josep Canut, de la mateixa àrea d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, va recordar que “aquestes mesures es portaran a terme a través de diversos vigilants que s’ubicaran en l’accés a aquests paratges i que regularan el pas segons l’ocupació i places lliures que hi hagi als pàrquings”. Canut va explicar que “a través de la plataforma web AparcAran i de la mateixa app turística GuidAran, facilitem informació a temps real de l’estat de massificació d’aquests set punts i permetem reservar aparcament a la Ribera d’Aiguamòg i a l’Artiga de Lin”.

tracking