SEGRE

MUNICIPIS ACCESSOS

Inversió de 550.000 € en accessos de Llavorsí

Una de les carreteres d’accés de Llavorsí.

Una de les carreteres d’accés de Llavorsí.AYUNTAMIENTO DE LLAVORSÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Llavorsí invertirà aquest mateix any 550.000 euros en la millora dels accessos a nuclis. L’alcalde, Josep Vidal, va explicar que amb aquest treball es donarà per finalitzada la millora de les carreteres del municipi, una actuació que es va iniciar fa sis anys. Les obres han estat adjudicades en dos lots a la firma Romero Polo i també a Cervós Grup.

Vidal va assegurar que cada any el consistori ha invertit al voltant de 40.000 euros en “actuacions puntuals en els accessos però aquesta obra ens permetrà deixar les carreteres del municipi en òptimes condicions”. En total, es milloraran dos quilòmetres a l’EMD de Baiasca; tres més a la d’Arestui i gairebé un quilòmetre a l’entitat de Montenartró. Els treballs compten amb una subvenció del pla d’obres i serveis de la Generalitat de 480.000 euros (120.000 euros per EMD i Llavorsí), i la resta d’inversió serà finançada pel mateix ajuntament.

. Els treballs consistiran a refer el ferm dels accessos amb capes d’aglomerat i millorar les cunetes. Les obres s’iniciaran d’aquí a uns dies i està previst que finalitzin aquest mateix estiu.

tracking