SEGRE

Mor una dona ferida en l'accident del 8 de juliol a Vallfogona de Balaguer

Amb aquesta víctima, són 71 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El camió implicat en l’accident a la C-53 a Vallfogona.

El camió implicat en l’accident a la C-53 a Vallfogona.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les persones que va resultar ferida en l'accident del passat dijous 8 de juliol a la carretera C-53 al seu pas per Vallfogona de Balaguer va acabar morint a l'hospital, segons ha informat aquest dilluns el Servei Català de Trànsit. La dona, de 80 anys i veïna de Tornabous, va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de l'accident en què van col·lidir un turisme i un camió. Arran del xoc tres persones van resultar ferides, una d'elles en estat crític.

L’avís d’emergència es va rebre a les 19.08 hores quan, per causes que encara s'estan investigant, es va produir una col·lisió per envestida entre un camió i un turisme. A conseqüència del xoc van resultar ferits els 3 ocupants del turisme, un en estat crític, traslladat a la Vall d’Hebron i dos menys greus, que van ser traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova. D’aquestes dues víctimes menys greus, la passatgera davantera va acabar morint a l’hospital. 

Al lloc van acudir dos helicòpters medicalitzats i cinc ambulàncies del SEM, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre dotacions dels Bombers.

El camió implicat en l’accident a la C-53 a Vallfogona.

El camió implicat en l’accident a la C-53 a Vallfogona.AMADO FORROLLA

tracking