SEGRE

PROJECTES OBRES

A concurs les obres a la façana de L'Amistat de Mollerussa

Comencen els treballs a la cafeteria

La façana del bar de L’Amistat, que ara es millorarà.

La façana del bar de L’Amistat, que ara es millorarà.M.O.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ja ha tret a concurs les obres de millora de la façana del bar de L’Amistat, que també contemplen reparar la coberta sobre la plaça 1 d’Octubre i la claraboia de les escales de l’edifici d’oficines, que presenta goteres.

L’alcalde, Marc Solsona, va explicar ahir que el projecte compta amb un pressupost d’uns 155.800 euros, dels quals 132.000 provenen d’una subvenció de la Diputació. Les obres tindran un termini d’execució de tres mesos i Solsona va indicar que amb tota probabilitat coincideixin amb les de la cafeteria, que ja s’han iniciat amb les tasques preliminars de demolicions interiors i millora de les instal·lacions. Aquestes obres les porta a terme l’empresa General Pasta SL, amb una inversió de 500.000 euros.

L’avantprojecte de la façana, elaborat per l’arquitecta local Mercè Culleré, contempla cobrir la façana actual amb “una nova pell” feta de planxa perforada “que deixi entreveure l’edifici actual, però que a la nit s’il·lumini amb leds i actuarà així com una caixa de llum”, va dir Solsona. Va qualificar l’obra d’“emblemàtica, diferent i singular”.

tracking