SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un veí de Bell-lloc en una col·lisió frontal a Golmés

Va xocar el turisme que conduïa contra un camió a l'N-II || Enguany han mort divuit persones en accidents de trànsit a Lleida, set més que fa un any

Estat en el qual va quedar el camió després del sinistre.

Estat en el qual va quedar el camió després del sinistre.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Bell-lloc de 58 anys va morir ahir a la tarda al xocar frontalment el vehicle que conduïa contra un camió a la carretera N-IIa, al terme municipal de Golmés, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L’accident es va produir a les 18.12 hores a la rotonda cap a Bellpuig quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, van col·lidir un camió i un turisme. Va morir el conductor i únic ocupant del cotxe. El camioner va resultar il·lès.

Al lloc de l’accident van acudir tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a la incidència viària, va ser necessari donar pas alternatiu a la via.

Amb la d’ahir ja són 18 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit en el que va d’any a les carreteres de les comarques de Lleida, set més que en el mateix període de l’any passat. Dilluns passat també es va conèixer la mort d’una veïna de Tornabous de 80 anys que va resultar ferida en un sinistre el 8 de juliol a Vallfogona de Balaguer. A nivell de Catalunya són 72 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana.

D’altra banda, ahir hi va haver diversos accidents amb ferits a Lleida. Una persona va resultar lesionada al matí en una sortida de via a l’L-200 a Puiggròs. A Ribera d’Ondara, a Rubinat, una dona de 76 anys va resultar ferida en una altra sortida de via. Va ser evacuada a l’hospital d’Igualada. A Bellcaire d’Urgell els Bombers van rescatar un conductor ferit a la C-53 després de perdre el control del vehicle i anar a parar a un camp. En un altre ordre, un home de 57 anys va morir al ser atropellat ahir a Encamp, a Andorra.

tracking