SEGRE

MUNICIPIS PATRIMONI

Tarrés compra la Sala Parroquial i el bisbat reforma l'Abadia

Conveni perquè la inversió reverteixi en el municipi

La Sala Parroquial que ha comprat el consistori.

La Sala Parroquial que ha comprat el consistori.JOSEP MARIA PASQUAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tarrés ha firmat un conveni amb el bisbat de Tarragona per oficialitzar l’acord que suposarà la compra de la Sala Parroquial per un import de 55.236 euros. Per la seua part, el bisbat es compromet a invertir aquesta quantitat en la rehabilitació de l’antic edifici de l’Abadia, on s’ubicava l’antiga casa del rector del poble.

L’alcalde, Ramon Maria Arbós, va explicar ahir que l’objectiu era aconseguir que la inversió que feia el consistori en la compra d’aquest immoble revertís en el municipi. Va afegir que en el moment en què el bisbat presenti el projecte de rehabilitació de l’Abadia i sol·liciti el permís d’obres al consistori es procedirà a oficialitzar la compra davant de notari.

La Sala Parroquial de Tarrés té una superfície de 387 metres quadrats i des de fa uns anys està en desús pel mal estat de la teulada. D’altra banda, a l’edifici de l’Abadia està previst habilitar un pis de lloguer i “aconseguir així una rendibilitat de l’immoble”, fins ara tancat i sense ús, segons va explicar l’alcalde de Tarrés.

tracking