SEGRE

ESPORT QUEIXES

Usuaris de l'skatepark de Tàrrega reclamen millores a la instal·lació

Vista general de la pista de skate de Tàrrega.

Vista general de la pista de skate de Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Usuaris de l’skatepark de Tàrrega reclamen millores a la instal·lació esportiva, situada a la zona del Parc Esportiu de la ciutat. Concretament, reivindiquen una ampliació de la pista de skate ja que asseguren que cada vegada són més els aficionats a aquest esport i les actuals instal·lacions han quedat petites i obsoletes. També demanen millorar les condicions de l’actual pista perquè “en moltes ocasions està bruta, plena de pedres i sorra, que fan impracticable aquest esport alhora que suposa un perill per als joves skaters”.

Per la seua part, el regidor d’Esports, Silveri Caro, va explicar a aquest diari que parlarà amb els afectats per intentar trobar una solució que permeti l’ús adequat de la instal·lació. També va proposar al col·lectiu aficionat a aquest esport que presenti un projecte d’ampliació de les instal·lacions en la pròxima edició dels pressupostos participatius de l’ajuntament de Tàrrega.

Val a recordar que, el novembre passat, usuaris de la pista de skate van mostrar el seu malestar perquè el consistori havia instal·lat un street workout al costat de l’skatepark.

El consistori va defensar que l’objectiu era unificar les diferents instal·lacions esportives a la zona del Parc Esportiu per potenciar-ne l’ús.

tracking