SEGRE

MUNICIPIS AIGÜES

Balaguer localitza la canonada trencada que inundava baixos

Filtració a la zona de les vies el cap de setmana passat.

Filtració a la zona de les vies el cap de setmana passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Balaguer ha dut a terme aquesta setmana la substitució d’un tram de dotze metres de llarg de canonada de la séquia del Molí del Comte per acabar amb les fuites d’aigua que inundaven els baixos del número 25 del carrer Jacint Verdaguer cada vegada que es donava aigua de reg a finques i horts de la zona de la carretera de Camarasa.

El cap de setmana passat l’aigua va tornar a negar el pàrquing d’aquest edifici després d’haver dut a terme millores en dos dels sifons de la xarxa secundària de la séquia. Finalment, aquesta setmana es va obrir una rasa paral·lela a la carretera de Camarasa per poder trobar el punt exacte de la fuga i es van trobar un tram de canonada totalment trencat i on s’iniciaven les filtracions.

El president de la comunitat de veïns del bloc afectat, Manel Betbesé, va explicar que “possiblement” l’actuació ha permès trobar l’origen de les fuites d’aigua perquè aquest cap de setmana, al tornar a donar aigua de reg, no hi ha hagut inundacions. La Paeria confia que aquesta última actuació permeti solucionar el problema i no sigui necessària una obra de més envergadura, que ja no assumiria la Paeria.

La séquia no pertany a cap comunitat de regants. És un ramal secundari que no té entitat jurídica que ho assumeixi i el seu manteniment ha anat a càrrec sempre dels regants.

tracking