SEGRE

EQUIPAMENTS CONSTRUCCIÓ

Vilagrassa estrenarà la seua primera piscina pública dissabte

L'equipament ha requerit una inversió de 275.000 euros

Vista presa ahir de la nova piscina de Vilagrassa.

Vista presa ahir de la nova piscina de Vilagrassa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Vilagrassa estrenaran la primera piscina del municipi dissabte vinent, 31 de juliol, i allargarà la primera temporada del nou equipament fins al dia 5 de setembre, en un horari d’11.30 a 19.30 de dilluns a divendres i de 12.00 a 20.00 hores els caps de setmana. L’alcalde, Jordi Serés, va reconèixer que es tracta d’un equipament molt reivindicat i va posar de relleu la seua funció social. Els treballs s’han allargat més de mig any i han costat 275.000 euros, que han estat finançats en bona part amb una ajuda del PUOSC.

El recinte de la nova piscina, dissenyada per l’arquitecta Noemí Bañeres, ocupa una superfície de 1.700 metres quadrats, dels quals 325 seran làmina d’aigua i 1.110, gespa.

L’entrada a la piscina és des de cota zero per tal de facilitar l’accés a les persones amb la mobilitat reduïda i els nens, fins a arribar a una profunditat d’1,8 metres.

Paral·lelament avança la segona fase amb què s’habilitaran uns vestidors, uns banys i un bar que preveuen que obri tot l’any i de servei també a la futura escola.

tracking