SEGRE

INFRAESTRUCTURES PROJECTES

El túnel Tresponts obrirà finalment a la tardor i el Govern arreglarà la C-14 a Organyà

Les obres del túnel encaren la recta final amb la instal·lació de serveis i proves

Imatge de l’interior del túnel de Tresponts, a la C-14 entre Organyà i Montant de Tost.

Imatge de l’interior del túnel de Tresponts, a la C-14 entre Organyà i Montant de Tost.DELEGACIÓ DEL GOVERN ALT PIRINEU I ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El túnel de Tresponts, a la C-14 entre Organyà i Montant de Tost, obrirà finalment a començaments de tardor. L’alcalde d’Organyà, Celestí Vilà, va explicar que ahir es va fer l’última reunió de la comissió de seguiment de les obres i va apuntar que es preveu que s’estreni entre finals de setembre i principis d’octubre. Va assenyalar que els treballs estan “molt avançats” i que actualment es troben en la fase d’instal·lació de serveis, proves de fums i adequació.

Així mateix, Vilà va remarcar que la Generalitat també millorarà la travessia de la C-14 al seu pas per Organyà, un projecte que suposarà una inversió d’aproximadament un milió d’euros, ja que també s’inclou el tram de carretera que arriba fins a la boca del túnel de Tresponts.

Cal recordar que la inversió que du a terme la Generalitat per reforçar la seguretat a la C-14 a l’Alt Urgell, que supera els 35 milions d’euros, és actualment la més important en les infraestructures viàries de Lleida.

Les obres van començar a finals de l’any 2017 i han patit retards, ja que la pandèmia va obligar a suspendre els treballs l’any passat.

tracking