SEGRE

ENTITATS ELECCIONS

Canvi d'aires per al Reial Aeri Club

Òscar Vall, del grup carni Vall Companys, relleva Niubó a la presidència de l'entitat i proposa dotar-la de nous serveis i equipaments per atreure més socis

Les instal·lacions del Reial Aeri Club a Alguaire.

Les instal·lacions del Reial Aeri Club a Alguaire.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Òscar Vall, del grup carni Vall Companys, es va convertir ahir en el nou president del Reial Aeri Club de Lleida. L’entitat va celebrar ahir l’elecció de la nova junta directiva, en la qual Gisela Armengol continuarà com a secretària i Marc Cerón serà el nou tresorer. Vall relleva al càrrec Josep Maria Niubó, que no va optar a la reelecció després de setze anys a la presidència (com va avançar SEGRE ahir), i proposa dotar l’aeroclub de nous serveis i equipaments per atreure més socis i ser “més competitiu”.

La nova junta estableix com a prioritat “potenciar l’escola aeronàutica” i guanyar socis, una cosa que requereix “oferir més serveis i ser més atractius”. En aquest sentit, va apuntar a la instal·lació d’un simulador de vol per a “entrenament i lleure” i a la posada en marxa d’un servei de mecànica bàsica per “poder donar molta més utilitat a les instal·lacions” que l’entitat ocupa a l’aeroport d’Alguaire. A mitjà termini, busca “atansar-se a aeroclubs consolidats com el de Sabadell, també amb una trajectòria històrica com la nostra”.

Així mateix, va recalcar la seua intenció d’augmentar la vinculació de l’entitat tant amb “el teixit local de la ciutat de Lleida i el seu entorn” com amb “el sector aeronàutic català i espanyol”.. Vall va agrair al seu antecessor els anys de dedicació a l’aeroclub. Niubò, per la seua part, va expressar la seua confiança que la nova junta pugui donar un nou impuls a l’entitat esportiva. Davant aquests ambiciosos plans de la nova direcció, va recordar que el Reial Aeri Club es va enfrontar anys enrere a la desaparició. Va encarar l’exclusió de la planificació aeronàutica de la Generalitat, la crisi econòmica de la passada dècada i el tancament de l’aeròdrom d’Alfés, però va aconseguir una nova estabilitat a l’aeroport d’Alguaire.

tracking