SEGRE

POLÍTICA PARTITS

El PDeCAT estrena executiva a Lleida i deixa enrere la tutela de Barcelona

Renova la direcció dos anys i mig després que Reñé deixés la presidència

Manel Solé i Jordi Latorre van participar en l’assemblea telemàtica des de la seu del partit a Lleida.

Manel Solé i Jordi Latorre van participar en l’assemblea telemàtica des de la seu del partit a Lleida.R.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El PDeCAT va estrenar ahir nova direcció a Lleida i va deixar enrere dos anys i mig sota la tutela de la cúpula nacional del partit a Barcelona. L’elecció de la nova executiva per a les comarques del pla, presidida per l’alcalde de la Granja d’Escarp, Manel Solé, va posar fi al llarg període d’interinitat que va començar el gener del 2019. En aquestes dates, el llavors president lleidatà de la formació, Joan Reñé, va deixar el càrrec arran de la investigació del cas Boreas, que actualment segueix en procés d’instrucció. Aquesta renovació de càrrecs busca reforçar la cohesió interna del PDeCAT lleidatà, un primer pas per preparar les eleccions municipals del 2023.

La nova executiva de la vegueria de Lleida té l’alcalde de Torrefarrera i vicepresident de la Diputació, Jordi Latorre, com a secretari d’organització.

Latorre, Marc Solsona, Rosa Pujol i Marc Barbens són els únics membres que repeteixen en aquest òrgan de direcció, en el qual la majoria són nous membres (vegeu el desglossament). L’elecció es va dur a terme a través d’una assemblea telemàtica.

El nou president va establir com a objectiu “reforçar i intentar augmentar la implantació de la formació al territori, amb la mirada fixa en les eleccions municipals”.

Latorre va recalcar que el PDeCAT pot “proposar el millor projecte municipalista, econòmic i social” i que “no té por d’avançar en solitari”. Aquestes declaracions arriben després que Junts manifestés la seua intenció de sumar alcaldes d’altres partits per als comicis locals.

D’altra banda, Sònia Valero i David Masot seguiran al capdavant del partit a les comarques de la Noguera i del Segrià, respectivament.

Canvia el 80% de l’executiva del partit a les comarques del pla

L’executiva presidida per Manel Solé i amb Jordi Latorre com a número dos ha renovat el 80 per cent dels seus membres a les comarques del pla. Alba Cabases ocupa la secretaria d’Imatge i Comunicació, Jaume Pané la de Política Municipal, i Rafel Panadés, la d’Àmbits Temàtics.

La llista es completa amb Concepció Cañadell, Conrad Llovera, Claustre Sunyer, Marc Solsona, Aida Gavernet, Joan Carrera, Mercè Valls, Marc Barbens, Rosa Pujol i Gerard Garcia.

tracking