SEGRE

GENERALITAT NOMENAMENTS

Alturo serà el director territorial d'Economia i Hisenda a Lleida

A la legislatura anterior ho va ser de la conselleria d'Empresa

Ramon Alturo.

Ramon Alturo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramon Alturo serà el nou director territorial del departament d’Economia i Hisenda a les comarques de Lleida. Així ho van confirmar ahir fonts pròximes a aquest nomenament, que van puntualitzar que es farà efectiu avui mateix, el primer dia del mes d’agost.

S’ha de recordar que, durant la passada legislatura, Alturo va ser al capdavant de la direcció territorial lleidatana de la conselleria d’Empresa i Coneixement, un càrrec del qual va cessar el passat 30 de juny. Des d’aleshores, havia tornat a la seua plaça al departament d’Educació.

Amb l’acord per a la formació el nou govern de la Generalitat, el departament d’Empresa va passar de Junts per Catalunya a ERC, que va anomenar Vidal Vidal com a director dels serveis territorials a Lleida.

Per la seua banda, la conselleria d’Economia ha passat de mans dels republicans a les de Junts, i és resultat d’una reestructuració de l’antic departament de Vicepresidència i Economia. Una vegada completada aquesta reorganització, el Govern ha portat a terme el desplegament territorial, que inclou el nomenament d’Alturo a Lleida.

Alturo, originari de Durro (Vall de Boí), ha desenvolupat una llarga carrera política a les comarques lleidatanes. Va ser senador durant dos legislatures a partir de l’any 2008 i, anteriorment, va presidir l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Lleida. Va ser director territorial d’Empresa en la passada legislatura i es va alinear amb Junts quan la nova formació de Carles Puigdemont i el PDeCAT es van separar.

tracking