SEGRE

POLÍTICA PLENS

Núria Palau, nova alcaldessa de les Borges i relleu continuista de Mir

Exercirà el càrrec en funcions fins al ple d'investidura previst a partir del 10 d'agost || El ja exalcalde renuncia després d'una dècada al capdavant del consistori

Els membres del consistori de les Borges després del ple extraordinari, amb Enric Mir.

Els membres del consistori de les Borges després del ple extraordinari, amb Enric Mir.AJUNTAMENT DE LES BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Núria Palau (JxCat) és des d’ahir alcaldessa en funcions de les Borges Blanques, després de la renúncia en un ple extraordinari d’Enric Mir, alcalde durant els últims deu anys. El ple d’investidura que haurà de ratificar Palau al capdavant del consistori s’haurà de celebrar a partir del 10 d’agost. Aquest relleu es va presentar com una continuïtat respecte a la gestió que el govern de Junts, amb majoria absoluta, ha portat a terme fins ara a la capital de les Garrigues.

Palau va agrair a Mir el seu “bagatge i suport” i es va comprometre a seguir amb el projecte polític de Junts al consistori durant els dos propers anys.

“Hem après de tu i esperem estar a l’altura per seguir els teus passos”, va afirmar. Mir va explicar que se sentia “orgullós” que la capital de les Garrigues quedés “en bones mans” i va agrair als regidors de Junts l’esforç i la dedicació.

Va explicar que “fa un pas al costat de forma serena, raonada i satisfet de la seua tasca al servei de les Borges”.

Va recordar que la renúncia es deu estrictament a motius personals i la va acordar amb el grup municipal abans de començar l’actual mandat. Oriol Satorra serà el nou regidor de Junts en substitució de Mir.

Per la seua part, l’edil de Borges per la República Salvador Noguera va expressar la voluntat del grup de col·laborar amb el nou equip de govern. L’exconseller Josep Rull va assistir al ple i va elogiar Mir per la seua “força serena i tranquil·la per governar” i la “tenacitat per servir al poble”. Li va agrair els anys de treball i va dir que, com a conseller, “va ser un privilegi servir al teu costat”.

tracking